Nya medarbetare till NTF Väst

En trafiklärare och utbildare samt en folkhälsovetare och journalist. NTF Väst är glada att presentera två nya medarbetare som med sin breda bakgrund och stora kunskap ytterligare förstärker vår arbetsgrupp.

Stella Midefelt, 43 år, har ett förflutet från industrin som montör och skyddsombud och har under de senaste tio åren arbetat som trafiklärare. Förutom att lära elever att köra bil, har hon också undervisat i riskutbildning del 1.

Intresset för trafik, fordon och trafiksäkerhet har jag haft sedan jag var liten. Att jag skulle jobba med trafik var det ingen som blev förvånad över heller. NTF har följt mig sedan jag var liten och därefter via mina barn när de var små. Att nu bli en del av denna fantastiska organisation känns väldigt roligt, säger Stella Midefelt.

Stella började på NTF Väst i mitten av maj och arbetar främst med målgruppen nya svenskar. Hon kommer också att vara en välkommen förstärkning inom flera andra områden med tanke på sin tidigare profession som trafiklärare.

Anna Dafgård, 34 år, är utbildad folkhälsovetare och journalist och har en bakgrund som kommunikatör, radiopratare och tidningsreporter. Hon började på NTF Väst den 1 juni och arbetar bland annat med trafiksäkerhetsutbildningar för äldre, ger rådgivning och uthyrning av babyskydd och stöttar kommunikationsansvarig i informationsarbetet.

- Trafiksäkerhet lockar mig då det är en viktig del i vår vardag och på NTF Väst får jag användning av båda mina utbildningar. Därför sökte jag mig hit, säger Anna Dafgård.

 

 


2017-06-26