Uthyrning av babyskydd

Vi hyr ut babyskydd av märket Axkid Babyfix. Det placeras bakåtvänt i fram- eller baksätet och monteras med bilens trepunktsbälte eller en basplatta som fästs med bilens bälte eller isofix. Med en basplatta är det lätt att lyfta ur och sätta in babyskyddet. Uthyrning och återlämning sker i NTF Västs lokaler på trafikövningsplatsen, Holmvägen 55 Göteborg. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på tel. 031-60 78 80.

Hyr babyskydd, bas och adapter av oss

Kostnaden för att hyra babyskydd är 500 kr och hyrestiden är nio månader. Vill du hyra en bas till för enkel montering kostar det 300 kr. Det går också att hyra en adapter som gör det möjligt att montera babyskyddet på vagnar som är anpassade för Maxi-Cosi. Vi har alltid på lager, du behöver inte boka vare sig babyskydd, bas eller adapter. Läs mer om våra hyresvillkor här >> Hyresvillkor vid hyra av babyskydd och bas 

Här hittar du filmer som visar hur babyskydd och bilbarnstol monteras.

GDPR - information till våra kunder

När du hyr babyskydd hos oss så behandlar vi dina personuppgifter med datastöd för att kunna genomföra tjänsten och fullgöra skyldigheter enligt lag.
Fråga oss gärna om du vill veta mer. 

Öppettider för hyra och återlämning av babyskydd hittar du här

Vid återlämning

Babyskyddet ska vara väl rengjort och samtliga delar ska returneras. Är babyskyddet inte rengjort debiterar vi en avgift på 400 kr.

Det finns även ett 40-tal barnavårdscentraler i vårt område som hyr ut babyskydd i vår regi. Kontakta ditt lokala BVC eller vänd dig till oss för uppgift om ditt BVC har den här tjänsten.

Hyr även på Östra Sjukhuset

Du kan även hyra babyskydd från NTF Väst via servicebutiken på Centralkliniken, Östra Sjukhuset. Adressen är Diagnosvägen 11.

Observera att de inte erbjuder rådgivning, hjälp vid montering etc.

Öppettider på Östra Sjukhuset 
Måndag–fredag: 08.00–18:00
Lördag–söndag och övriga röda dagar: 11.00–17:00

Lunchstängt mellan 12.00 och 13.00 

All återlämning av babyskydd sker till oss på NTF Väst på Holmvägen 55.