Ny medarbetare till NTF Väst

NTF Väst är glada att kunna presentera det senaste tillskottet till vårt gäng: Emelie Hedberg!

Emelie Hedberg kommer närmast från jobbet som kommunikatör på Specialpedagogiska skolmyndigheten och har bred kompetens inom både kommunikation, pedagogik och projektledarskap. På NTF Väst kommer hon att jobba både som kommunikatör och projektledare, både lokalt och nationellt.

–  Jag ser fram emot att träffa målgrupperna och ta mig an utmaningen att nå ut till alla med vårt budskap. Många söker inte aktivt den informationen, utan vi måste hitta kanaler att nå dem. Sen hoppas jag att jag får lära mig mer om säkerhet i trafiken. Jag har absolut redan gjort egna små förändringar i mitt eget beteende och försöker påverka vänner och familj att göra samma. Sedan ser jag fram emot att jobba tillsammans med detta fantastiska lilla gäng som NTF Väst är! Alla verkar verkligen älska sitt jobb och brinna för sitt uppdrag och den goda stämningen smittar av sig.

Varför tycker du att NTF:s arbete är viktigt?

–  Trafiksäkerhet är ett område där det verkligen går att påverka och genom att nå fler och göra dem medvetna om riskerna kan vi minska skador och olyckor i trafiken. Mycket handlar om okunskap och där har NTF ett otroligt viktigt uppdrag att sprida information om risker och hur små beteendeförändringar kan göra stor skillnad. Vi måste få alla att förstå vårt eget ansvar i trafiken, där det är så lätt att skylla på andra. Och ofta är det ganska enkla åtgärder som behövs.

Vi på NTF Väst hälsar henne välkommen!

Ny medarbetare till NTF Väst

2023-02-27