NTF Väst söker mångsidig kommunikatör

Är du en skicklig kommunikatör som vill jobba för ett gott syfte? Hos oss på NTF Väst väntar ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med ett gäng goa kollegor. Välkommen med din ansökan!

NTF Väst är en idédriven organisation som arbetar för allas rätt till en säker och trygg trafik. Vi söker nu en kommunikatör som vill utveckla NTF Västs varumärke och våra relationer till medlemsorganisationer, företag och kommuner.  

I rollen ansvarar du för hemsida, sociala medier och nyhetsbrev, med mera. Du skriver pressmeddelanden och rapporter, utformar informationsmaterial och kan skriva ihop en projektansökan när det behövs. I tjänsten ingår även projektledning och att vara ute och informera/utbilda våra olika målgrupper.  Ena dagen möter du skolelever, andra dagen möter du politiker. Vidare ansvarar du för sociala medier, hemsida, informationsmaterial m.m. för vårt dotterbolag Stora Holm Trafikövningsplats. 

Du har en vass penna, sinne för estetik och gillar att tala inför större grupper. Du trivs med ett stundtals högt tempo, tar egna initiativ och har god förmåga att självständigt prioritera och planera ditt arbete. Samtidigt är du en lagspelare med social förmåga att bygga och underhålla relationer. För dig är det en självklarhet att hjälpa en kollega och hugga i när det behövs – även i nya arbetsuppgifter.  

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg på Stora Holm Trafikövningsplats, men vi har verksamhet i 25 kommuner vilket ibland innebär resor. Arbetstid är i huvudsak dagtid. Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse. 

För rätt person kan vi erbjuda ett stimulerande arbete där vi vet att vi gör nytta varje dag för människors hälsa och säkerhet. Vi är ett dedikerat gäng som bara väntar på att få jobba tillsammans med dig! 

Vänta inte med din ansökan, vi kan komma att påbörja urval och rekrytering innan ansökningstiden är slut. Arbetstester av kandidater kan bli aktuellt.

Tid 1 oktober 2021 – 30 september 2022 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nuvarande person på tjänsten går på föräldraledighet.  

Tjänsten är en visstidsanställning fr.o.m. 2021-10-01 t.o.m. 2022-09-30 eller när ordinarie befattningshavare återgår i tjänst och med uppsägningstid om 1 månad för båda parter. 

Övrigt: 30 semesterdagar per kalenderår samt friskvårdsbidrag.

 

Kvalifikationer: 

Eftergymnasial utbildning inom media- och kommunikation, hälsovetenskap, samhällsvetenskap eller liknande. 

Goda kunskaper i Officepaketet 

Körkort klass B 

Erfarenhet av att tala inför grupper 

Mycket god stilistisk förmåga inom det svenska språket 

 

Meriterande: 

Dokumenterad erfarenhet av projektledning 

Dokumenterad erfarenhet av intern och extern kommunikation i idéburna organisationer 

Erfarenhet av poddproduktion samt foto och filmredigering

 

Läs mer om vår verksamhet på ntf.se/vast och www.storaholm.se 

För mer information om tjänsten kontakta Angela Aylward, personalansvarig tel. 0709-910453 eller via e-post angela.aylward@ntf.se  

Vi önskar ha din ansökan senast den 2021-09-03, innehållande personligt brev och CV.  

NTF Väst söker mångsidig kommunikatör

2021-08-19