Ledig tjänst

NTF Väst söker säker kommunikatör

NTF Väst är en idédriven organisation som arbetar för allas rätt till en säker och trygg trafik. Vi söker nu en kommunikatör som - tillsammans med blivande kollegor – driver och utvecklar vår kommunikation med olika målgrupper.

I rollen hanterar du våra webbplatser, sociala medier, nyhetsbrev med mera. Du skriver rapporter och utformar informationsmaterial. I tjänsten ingår även projektledning, verksamhetsutveckling och att vara ute och informera/utbilda våra olika målgrupper. Ena dagen möter du skolelever, andra dagen möter du politiker. Vidare hanterar du marknadskommunikation för vårt dotterbolag Stora Holm Trafikövningsplats.

Du har en vass penna, sinne för form och gillar att tala inför större grupper. Du trivs med ett stundtals högt tempo, tar egna initiativ och har god förmåga att självständigt prioritera och planera ditt arbete. Samtidigt är du en lagspelare med social förmåga att bygga och underhålla relationer. För dig är det en självklarhet att hjälpa en kollega och hugga i när det behövs – även i nya arbetsuppgifter.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg, men vi har verksamhet i 25 kommuner vilket ibland innebär resor. Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid är i huvudsak dagtid. Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse.

För rätt person kan vi erbjuda ett varierande och stimulerande arbete där vi vet att vi gör nytta varje dag för människors hälsa och säkerhet. Vi är ett dedikerat gäng som bara väntar på att få jobba tillsammans med dig!

 

Kvalifikationer:

  • Eftergymnasial utbildning inom media- och kommunikation, hälsovetenskap, beteendevetenskap eller liknande.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Körkort klass B
  • Erfarenhet av att tala inför grupper
  • Mycket god stilistisk förmåga inom det svenska språket

 

Meriterande:

  • Dokumenterad erfarenhet av projektledning
  • Dokumenterad erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring
  • Dokumenterad erfarenhet av kommunikation i idéburen organisation

 

Läs mer om vår verksamhet på ntf.se/vast och www.storaholm.se 

 

Vänta inte med din ansökan, urval sker löpande!

I denna rekrytering samarbetar vi med Holm & Blomstrand. För mer information om tjänsten kontakta Lillemor Holm, tel. 0709-165011 eller via e-post nedan.

Vi önskar ha din ansökan senast den 28 september. Maila personligt brev samt CV till lillemor.holm@telia.com .

NTF Väst söker säker kommunikatör

2022-09-09