Detta gör NTF Väst för att minska smittspridningen

NTF Väst tar våra kunders och medarbetares hälsa på största allvar och följer noga utvecklingen kring smittspridningen av Covid-19.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och anpassar vår verksamhet utifrån dem. Vi har god handhygien, håller avstånd samt torkar regelbundet av ytor. Vi har även satt upp plexiglas i receptionen och har handsprit tillgänglig i hela lokalen.

De medarbetare som kan jobbar hemifrån och personal som känner av några som helst förkylningssymptom stannar hemma.

Babyskyddsuthyrning

Vår babyskyddsuthyrning är öppen som vanligt men vi tillåter endast ett begränsat antal personer inne i lokalen. Det är viktigt att vi alla tar ansvar och hjälps åt att minska smittspridningen. Vi ber därför dig som kund att hålla avstånd när du kommer till oss samt att stanna hemma om du känner dig sjuk.

Om du på grund av förkylningssymptom inte har möjlighet att lämna tillbaka ett babyskydd så kontakta oss så snart som möjligt. Vi tar inte betalt för förlängningen av hyresavtalet men måste registrera den i avtalet. 

Utbildningar och besök

Vi fortsätter med våra utbildningar och besök i den mån det går att hålla avstånd och säkerställa hygienen. Om du vill boka om/avboka ett besök av eller hos oss så kontakta oss så snart som möjligt.

Vi erbjuder även digitala alternativ och distansutbildningar för såväl föräldrar och lärare som SFI-grupper och asylsökande. Kontakta oss för mer information. 

Vi följer självklart händelseförloppet och kan komma att ändra våra rutiner med kort varsel.

Detta gör NTF Väst för att minska smittspridningen

2020-11-17