Nu tar vi semester

Nu tar NTF Väst ledigt och stänger i tre veckor. Vi är tillbaka den 8 augusti. Då ses vi här och på Holmvägen 55 igen.

Har du en fråga till oss, så går det så klart bra att skicka den via mejl till vast@ntf.se eller skriva till oss på vår facebooksida. Vi svarar så snart vi är tillbaka från vår ledighet.

Behöver du hyra babyskydd under de närmaste tre veckorna, så har du möjlighet att göra det på Östra Sjukhuset. Uthyrningen i caféet i entréplan på Centralkliniken har öppet som vanligt under sommaren. Har du ett babyskydd som enligt kontraktet ska lämnas tillbaka nu när vi har stängt, så har du automatiskt förlängd hyrestid till 31 augusti. Du är välkommen till oss med ditt babyskydd när vi har öppnat igen.

Som vanligt deltar vi i årets Kulturkalas som pågår 16-21 augusti i Göteborg. Vi har vårt tält i Trädgårdsföreningen och vi hoppas givetvis på att få se dig där. Där kan du få råd och tips om bilbarnstolar, hur du placerar ditt barn säkert i bilen och vilken typ av cykelhjälm barn ska ha. Vi diskuterar också självklart gärna alla andra frågor du har kring trafiksäkerhet.

Fram tills dess kan du alltid förkovra dig bland våra poddar och lyssna på spännande trafikforskning. Till hösten hoppas vi vara tillbaka med fler intressanta ämnen och infallsvinklar.

Med hopp om en skön sommar, så ses och hörs vi igen om några veckor.


2016-07-15