Kom och jobba med oss - nu söker vi en rådgivare som brinner för trafiksäkerhet!

NTF Väst söker en rådgivare som vill arbeta för att öka trafiksäkerheten för mer än 1,3 miljoner invånare i 25 västsvenska kommuner.

Som rådgivare kommer du att möta både barn och unga såväl som föräldrar och äldre. Du besöker bland annat skolor, BVC:er och medverkar på mässor och trafiksäkerhetsdagar. I tjänsten igår att ansvara för relationer till kommuner, företag och organisationer samt genomföra projekt, utbildningar, mätningar och trafiksäkerhetstjänster.

Vi söker dig som har erfarenhet av trafiksäkerhetsarbete. Du har förmåga att planera, organisera och genomföra olika aktiviteter. Du gillar att tala inför grupper och har förmåga att skapa nya kontakter. Du behärskar Officepaketet, har körkort klass B, är tekniskt intresserad och gärna praktisk lagd. Du trivs med ett stundtals högt tempo och är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare.

Tjänsten är placerad på vårt kontor vid Stora Holm Trafikövningsplats i Göteborg, men ditt arbetsområde är 25 kommuner, vilket innebär en del resor. Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid är i huvudsak dagtid. Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Holm & Blomstrand. För mer information om tjänsten kontakta Lillemor Holm, tel. 0709-165011 eller via e-post nedan. Vi önskar ha din ansökan senast den 30 september.

Maila ansökningsbrev samt CV till lillemor.holm@telia.com


2016-08-16