Barn, Liv och Trafik 2017

Efterlängtad och välbesökt konferens

Barn, Liv och Trafik 2017 bjöd på ett fullspäckat program med intressanta föreläsare och rekordmånga deltagare. Här hittar du länkar till föreläsarnas presentationer och till bilder som togs under dagen.

Ett fullspäckat program med intressanta föreläsare och rekordmånga deltagare. Konferensen Barn, Liv och Trafik 2017 fokuserade bland annat på barn och ungas framtid i en allt mer automatiserad vardag samt den beteendeförändring som måste till för att Nollvisionen ska ha en möjlighet att realiseras.

Den 7 mars 2017 var NTF Väst tillbaka med den uppskattade konferensen Barn, Liv och Trafik på Lindholmen Science Park i Göteborg. Vi summerar en dag med publikrekord på 220 deltagare som kom för en heldag med kunskaps- och erfarenhetsutbyte om barn och ungas trygghet och säkerhet i trafikmiljön. NTF Västs verksamhetschef Malin Lundgren är glad över att kunna arrangera en mötesplats för alla som hanterar och planerar stads- och trafikmiljö, samt för de som arbetar med folkhälsa och undervisning som rör barn och ungdomar.

Här hittar du föreläsarnas presentationer: https://www.slideshare.net/ntfvast/

Kom du med på bild under dagen? Kolla in vårt bildspel

 

 

 

Efterlängtad och välbesökt konferens

2017-03-15