Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi en ny projektledare/rådgivare igen. Vill du jobba med trafiksäkerhet mot målgruppen nya svenskar, så kanske det är dig vi letar efter!

Nu söker vi en ny projektledare/rådgivare igen. Vill du jobba med trafiksäkerhet mot målgruppen nya svenskar, så kanske det är dig vi letar efter!

Vår arbetsgrupp behöver ytterligare förstärkning i vårt trafiksäkerhetsarbete riktat till målgruppen nya svenskar. Tjänsten innebär att du informerar om trafiksäkerhet i olika forum, bland annat SFI-skolor, familjecentraler, BVC och invandrarföreningar. Du planerar och genomför informationsaktiviteter samt medverkar på mässor och folkhälsodagar runt om i kommunerna. Du ansvarar för relationer till skolor och organisationer och projektleder bland annat vår trafiksäkerhetsdag Mångfald i trafiken, som årligen lockar ca 1 000 besökare.

Vi söker dig som har förmågan att skapa nya kontakter och trivs i en framträdande roll där du talar inför grupper. Du är målmedveten och drivande, men också noggrann. Du trivs med stundtals högt tempo och är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Det är meriterande om du har erfarenhet av trafiksäkerhetsarbete.

Då tjänsten innebär en del resor behöver du ha körkort klass B. Du behärskar Officepaketet och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna sökande som talar flera språk.

Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid är i huvudsak dagtid, men helg- och kvällsarbete förekommer. Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Holm & Blomstrand. För mer information om tjänsten, kontakta Lillemor Holm, tel 0709-16 50 11 eller via e-post nedan. Vi önskar ha din ansökan senast den 5 mars.

Maila ansökningsbrev samt CV till lillemor.holm@telia.com .

Vill du jobba hos oss?

2017-02-09