Nu är vi igång igen

Då var semestervilan slut och vi är tillbaka på Holmvägen 55 igen. Välkommen hit om du behöver hyra babyskydd eller hör av dig till oss med dina frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter under "Om oss". Du hittar även NTF Väst på Facebook.

Nu är du återigen välkommen att komma ut till oss för att hyra eller lämna tillbaka ditt babyskydd. Våra öppettider står under fliken "Om oss".

Våra förlängda öppettider varannan torsdag drar vi inte igång med än, utan första tillfället för extraöppet är den 8 september. Då behöver du inte boka tid, utan är välkommen att komma hit mellan klockan 15 och 18. Behöver du vår hjälp tidigare, ber vi dig att ringa så kanske vi kan hjälpa dig via telefon.

Som vi tidigare berättat står vi som vanligt i vårt tält på Kulturkalaset i Trädgårdsföreningen i Göteborg 16-21 augusti. Kom förbi och hälsa på! Där gör vi allt vi kan för att hjälpa dig med dina frågor kring bilbarnstolar, hur man monterar dem bäst i bilen och vilka cykelhjälmar man ska ha. Och alla andra frågor du kan tänkas ha. Vi hoppas att vi ses!


2016-08-09