Hyr babyskydd av oss

Vi hyr ut babyskydd. Det placeras bakåtvänt i fram- eller baksätet och monteras med bilens trepunktsbälte eller en basplatta som fästs med bilens bälte eller isofix. Med en basplatta är det lätt att lyfta ur och sätta in babyskyddet.

Kostnaden för att hyra babyskydd är 500 kr och hyrestiden är nio månader. Vill du hyra en bas till för enkel montering kostar det 300 kr. Vi har alltid på lager, du behöver inte boka vare sig babyskydd eller bas. Läs mer om våra hyresvillkor här >> Hyresvillkor vid hyra av babyskydd och bas 


GDPR - information till våra kunder

När du hyr babyskydd hos oss så behandlar vi dina personuppgifter med datastöd för att kunna genomföra tjänsten och fullgöra skyldigheter enligt lag.
Fråga oss gärna om du vill veta mer. 

 

Besöksadress för uthyrning och återlämning             
NTF Väst
Holmvägen 55, Göteborg

Har du frågor är du välkommen att ringa oss på tel. 031-60 78 80. 

Öppettider för hyra och återlämning av babyskydd hittar du här

 

Välkommen till oss!

 

Hyr även på Östra Sjukhuset
Du kan även hyra babyskydd från NTF Väst via servicebutiken på Centralkliniken, Östra Sjukhuset. Observera att de inte erbjuder rådgivning, hjälp vid montering etc här. 

Öppettider på Östra Sjukhuset 
Måndag-fredag: 08.00 - 16.30 
Lördag-söndag: 11.00 - 15.30
Lunchstängt: 12.00 - 13.00 


All återlämning av babyskydd sker till oss på NTF Väst på Holmvägen 55. 

Det finns även ett 40-tal barnavårdscentraler i vårt område som hyr ut babyskydd i vår regi. Kontakta ditt lokala BVC eller vänd dig till oss för uppgift om ditt BVC har den här tjänsten.

Vid återlämning

Babyskyddet ska vara väl rengjort och samtliga delar ska returneras. Är babyskyddet inte rengjort debiterar vi en avgift på 400 kr.